Tuesday, July 28, 2009

July Accessories

Yeay-yeay... weekend baru ni (25-27 Julai 2009) aku follow hubby pigi KL.  Aku cakap sama hubby aku takut Tsunami jadi aku kena bawa la sekali. Hahaha... Tau la... cuaca di Sabah sekarang ni kan tak menentu. Balik-balik kuat angin la, hujan la... eee.... bikin takuttt laa....

Bukan apa bah kan... aku benci bah kalo hubby pigi outstation time weekend sebab terasa betul aku sunyi - alone & lonely @ HOME ALONE... I hate it!!! aku benci bah tidur saturang (maybe i miss the koroks bah tu. Hahahaha). Kalo hubby outstation hari-hari biasa (hari bekerja monday-friday), aku masih boleh terima sebab aku pun busy di ofis.  Tapi if WEEKEND, mimang tiada ampun punya ni. 

Jadi dijadikan cerita, aku pun kena bawa laa.... (Sebenarnya memang pun selalu kena bawa. Cuma aku saja yang tak mau follow pasal kalo setakat 1 malam saja tu... hmm... buang karan & buang duit beli tiket kapalterbang. Bagus lagi tu duit kapalterbang aku pakai shopping di 1B. Kweng-kweng-kweng).

Sebenarnya, ini bukan shopping trip ya... tapi masih ber-trip mo shopping juga...  jadi sempat pungut ini saja bah... kesian...




Rantai panjang with bling-bling beli di Midvalley


Bling-bling Earrings from Ruscoe & Co



Itu saja??? Macam tak percaya kan??


1 comment:

Cath J said...

Wahhh... mcm naik bas saja u p kl ni ah...hihihihi

ok lah tu....asal bling2 bahhhh...^_^