Thursday, August 20, 2009

Happy Birthday Azlin

HAPPY BIRTHDAY AZLIN
20 August 2009
Semoga Panjang Umur & dimurahkan rezeki (more $$$)




Sorry yer... post kali ni tiada gambar kek.
Lu rasa kerana apa?




????????????
??????????????
????????????????????????????
??????????????
????????????????????????????
??????????????
????????????????????????????
??????????????
????????????????????????????
??????????????
????????????????????????????
??????????????
????????????????



Sebab.......
saya mo tayang gambar hadiah mu!!
Hehehe...


????????????
??????????????
????????????????????????????
??????????????
????????????????????????????
??????????????
????????????????????????????
??????????????
????????????????????????????
??????????????
????????????????????????????
??????????????
????????????????



Tadaaa.....
Mini Delicious Cuppy Cakes


Yupp!! It's a lipgloss from Bloop.



Cute kan??? Ada pelbagai perisa lagi tu.


Ada perisa strawberry, melon, vanilla, chocolate etc.


Nah... cute kan... casingnya pun ada pelbagai jenis

Nah... sudah puas mata mu memandang??


Whoppp!!!

Tapi bukan semua ni ko punya yek!!
Cuma 3 biji saja you punya. Hahahaha...
Aku saja tayang gambar ni dalam blog.
Pasal sebenarnya aku dah lama beli ni lipgloss
masa aku pigi KL hari tu...
tapi kena tunggu birthday you baru
boleh publish dalam blog. Huuhuuu....

HAPPY BIRTHDAY sekali lagi.... and...
Selamat Berpuasa...

7 comments:

Alicia Kee said...

d mana ko beli ni??!! aku mau carik & beli jugak... cantikkkk

Cath J said...

Ayooooooooooo...... aku mau lahhhhhh!!! Tajam nya mata mu boleh jumpa bende2 mcm ni.....

Di mana mau beli ya??? ^_^

Borneolady16 said...

cantik la...which part of KL ko p beli ni?

CHINA DOLL said...

Cath - kaki shopping mesti mo ada mata tajam!! Hahaha.
Borneolady - Beli di Metrojaya, Times Square.

Nleen Salahudin said...

Pam, thank u so much..rasanyaa juga spt cupcakes kaa??? takper tue nanti dupdates :-D

Borneolady16 said...

chinadoll..ada ka tu lagi????apa brand ni?? anna sui ka?

CHINA DOLL said...

Borneolady, masih ada bah... jenama BLOOP. Ada jual tu di Metrojaya or di KLIA (dekat jual chocolate)