Wednesday, September 30, 2009

Birthday Wishes

Haiii.... Selamat Hari Rabu....
Sorry laa kerana lama tidak update blog.  Busy bah aku lately.  Busy dengan men game Treasure Mania dalam FB bah aku ni kunuk.  Ketagih sudah.  Nasib baik aku belum berjinak dengan Farmville.  Kalo terjebak... nah... ndak la ku tau camana mo membahagi masaku ni.

Sebenarnya yesterday... 29.9.2009 adalah harijadi aku kunuk. Yang ke-29... Eh silap... yang ke-34 bah...  Got cha!! Hohoho... Macam-macam laa aku terima ucapan daripada kawan-kawan. Ada yang melalui SMS, face to face, FB dan di blog pun ada... Waahh... sungguh terharu aku. Terima kasih la kepada kawan-kawan yang hantar birthday wish dekat aku ni.  Mudah-mudahan laa termakbul semua doa-doa korang tu. 

Anyway, aku mo share sama korang ni aku dapat MMS birthday daripada si Yai.  Punya cute... cuba kamu tingu bah ni MMS:



TQ Yai...

Yang ni pula kek dari si Herda. Dia suruh aku claim daripada blognya. Hohoho... TQ Da... I lvoe it!! Chantiqqqq....

4 comments:

Cath J said...

eee.... mana alamat bosss???? sudah aku suruh emel2 kan... kau ni... (Malu2 kucing lagi)hehehe... org sini pun mau hantar hadiah kecik.. ;-p

Cath J said...

Happy birthday yaaaaaaaa..... lawa juga tu 29.9.09... ^_^

CHINA DOLL said...

Cath, sudah bah aku emel ko tu aku punya alamat ofis. Anyway, saya bagi sini saja la..

Jabatan Bendahari
Universiti Malaysia Sabah
Aras 3, Blok Selatan
Bangunan Canselori
Jalan UMS
Beg Berkunci 2073
88999 Kota Kinabalu, Sabah

Bah... aku tunggu dengan tidak penuh kesabaran aah ;) Hohoho... TQ Cath.

Cath J said...

oh sudah di balas pula... baikkkkkkkkkkk........ ok...