Thursday, October 1, 2009

Happy Birthday To Me


Happy Birthday to me...

Happy Birthday to me...

Happy Birthday to mimi....

Happy Birthday to me.....

29 September 2009 @ 34 years old


Ketara ini wordings disediakan oleh tauke Margaret Florist. 

Ni bunga from my hubby.  Aku komplen dengan hubby... kenapa ni bunga pucat?? Tiada pun Rose warna merah. Hohoho. Laling... lain kali... tulung jangan bagi aku bunga from Margaret Florist.  Aku dah muak dan bosan.... selama 12 tahun berturut-turut hubby beli bunga dari florist yang sama setiap tahun. Hohoho...



Lain kali laling belikan aku bunga plastic lagi bagus. Lasting... dan bulih dibikin perhiasan rumah. Haa... bunga macam ni kah.... konpom aku tak komplen.

Chantiq kah bunga baru aku ni?? Baru siap bah ni kelmarin. Hihihi... Aku beli ni bunga dari Home Sweet Home Florist & Home Decoration, Asia City.  Aku pilih dulu bunganya then baru minta tu kedai gubah. Mekarrrr kan? hehehe... i like it.

Yang ni aku beli bunganya di Cutey House Tawau dan aku minta my maid yang gubah. Chantiqqq kan??? Sukaaa aku bunga ni. hihihi...



Card from Hubby. Dia tak mo bagi tau di mana dia beli birthday card ni. Tapi aku sudah jangka mesti dia beli di Tong Hing. Kweng-kweng-kweng.


Standard ucapan/wordings daripada lakiku:


Tiada hadiah from my hubby dalam post ini pasal hadiahnya masih di kedai. Hohoho....

3 comments:

Cay said...

Happy birthday Mimi ...cantik bunga2 mu ....

Cath J said...

Wahhhhhhh... sekali update blog... penuh hadiahhhh....

apa2 pun terhiburrrrrr juga aku hehehhehe.....

(Mana bah alamat nya ni nda sampai2... o.O)

Borneolady16 said...

wah syg btul hubby ko sama ko kan... :)

Happy Belated Bday!!