Monday, September 7, 2009

Tiger Balm


Haaa... mari sini dekat-dekat. Ni aku mo rekomen dengan korang Tiger Balm Rub khas untuk Neck & Shoulder for relief of stressed and tired muscles.  Ini bukan tiger balm yang biasa-biasa tu. Kalau yang biasa botol kecik tu kan berbauuuu..... ni kira baunya tak la brapa kuat.  Kiranya baunya menyenangkan laa and tidak berminyak pula tu. If apply dekat neck & shoulder... aduhhh... punya nyaman.... haaa... ni siapa yang kuat sangat mengadap komputer tu atau main game FB... haaa... memang sesuai ni.  Terus legaaaaa..... tu shoulder.  Sila laa cuba.  Harganya dalam RM14.00++ dan boleh didapati di mana-mana cawangan Guardian yang berhampiran.  (Macam aku jadi promoter Guardian la pula kan. Hahahaha)

1 comment:

Cath J said...

Sama lah kita jadi promoter Guardian.. ;-p

Wah mau cuba ni... ^_^