Thursday, October 22, 2009

Birthday Present from BFF

Macam ndak pandai habis laa aku dapat hadiah harijadi ni. Asyik mem-post gambar present jak aku ni. Tapi seronok jugak.  Hehehe... Terasa diri ini disayangi dan diingati. Ni hadiah aku dapat semalam daripada my BFF - Salmah Arnie.  Tq fren... Tengok apa dia bagi ni.....


Sepit rambut bling-bling


Yang ni brooch baju kurung/kebaya


Ni apa pulak ni??? Emperor Advanced Lift Treatment??? 
(Ermm.. Nie, macam ko tau-tau jak aku ni mau tua kerepot. Wakakakaka)
Tak pernah dengar product cream muka ni sebelum ini. Entah bagus kah tidak.  Tapi kalo menurut si Salmah memang bagus la kunuk ni cream.  Kamu di luar sana pernah guna kah ni cream ni?? Siapa pernah guna tu... share-share la pengalaman tu ya.


1 comment:

Cath J said...

Alaaa... kalau cik Salmah yg ckp pasal kecantikan baik kau percaya hehehehhe.... dia kan ratu pasal kecantikan... ada beauty salun lagi...

glammmmmmmmm gitu........ ^_^