Friday, October 23, 2009

I LVoe hadiah....

Yeeeeeehaaaaaaawwww..... sukanya aku..... Mau hari-hari bah aku dapat hadiah harijadi ni. Hebatttt!!! I love hadiah so much!!! Bikin aku gumbira ooooo.... hohoho....

Kali ni aku mo kasi tunjuk hadiah aku dari kawan-kawan tersayangku - of course laa from my opismate.

This glass beaded necklace (Vincci) is from Saima.  Sebenarnya aku yang request minta beli dengan dia hadiah ni. Hihihi.  Thanx dear....


Yang ni pulak period pressure cooker Nevio by Tivoli from Rose.  Ni pun aku siap request.  Main tunjuk dan pigi beli sama-sama pulak tu. Hehehe... lucu kan. Dorang ni memang macam tu. Kalo bila aku birthday, aku yang kena set apa hadiah yang aku mau. Untungnya gue.... hehehe. Thanx love...


Yang ni pulak bukan aku yang tunjuk ya.  Hehehe.  Sepit rambut bling-bling warna pink yang bergelipan ni aku dapat from Loly.  Tq Loly.... Lvoe it.  Luv you guys!!!
  


4 comments:

Ratnariz said...

bertuah badan dapat hadiah banyak kan dear...heheh..if im not mistaken i saw you last week at 1b..were you wearing baju kurung kaler ijau...your hair lepas ..with you big ring and your white gelang..mesti you tu kan...tell me if its you ..ya..hehe..

CHINA DOLL said...

Ratna,
Hahaha.... sounds like me la. Ekekekeke....

Cath J said...

aik..termiss pulak yg ni... ^_^

Lawa lah semua... yg necklace pun lawa.. ^_^

Rosc said...

ging, santik woh tu sepit rambut mu bling2x.