Saturday, October 24, 2009

Shoppingan Deeparaya

Ini post sepatutnya sudah lama mau dipublish tapi tiada masa bah aku ni pasal sibuk dengan FB life. Hehehe... Ni tajuk post aku copy dari my fren's blog si Rosie.   So, aku pun mo share/tunjukkan hasil my shoppingan time Deepavali last saturday tu.  Hihihi...

To Ratna... If you're reading my blog.... Ini kah gelang yang ko nampak aku pakai hari tu? Hihihi....


Membeli konok aku ni rantai tapi entah bila baru aku terpakai ni. Sot!! Membazir jak.




3 comments:

Cath J said...

Lawaaaa..... ^_^

Rosc said...

aku suka tu galang tangan, aku bulum ada white collection lagi woh. santik juga woh putih...

Ratnariz said...

yeah baby..thats the bangle..kan betul...my eyes trus at your bangle and your lovely ring..of coz your face and your appereance also la...that catch my eyes..u know la jarang org begaya cam you in kk bah..so trus nampak.by the way you look gorjos dear...me silently looking at you..even though aku sibuk melayan anak aku yang kecoh itew..i was sitting at your back bah tu..hehe.