Tuesday, October 6, 2009

Flower Power


Cuba perhatikan bunga ini pula.


Apa yang tak kena dengan bunga ini?




Kerana....

bunga kuning yang di depan tu palsu!!! Dan ... termasuk laa bunga pink tu pun palsu. Tak kan ada bunga rose menyelit di pokok. Hahahaha....


Haa.... yang bunga kuning di bawah ni baru la bunga originalnya...

Walaupun aku ni tak pandai gardening... tapi aku tetap kena puji kreatif oleh hubbyku pasal selit bunga palsu di pokok bungaku. Muahahahaha.... 

 Dan..... bukan itu saja yang aku hias!!!
Scroll di bawah ni pulak.


??????????????
?????????
?????????
?????????
????????


??????????????
?????????
?????????
?????????
????????

??????????????
?????????
?????????
?????????
????????


Nehhhh.... ni pun pelesu ya... hehehe...

Teratai mekar di kolam ikanku... Hohoho.... Chantiqq kan?



4 comments:

Cath J said...

Wahhhh... besar2 nya ikan... sehat2 belaka.... hehehehhe... kolam aku tutup kedai dulu.... hahahha... I rasa itu lah penyebab naik karan... tapi masih lagi di test... mau tunggu bill sampai dulu... hahahhaha...

bukan main rajin kau menyelit bunga bungaan di taman ya.... nda maid kau heran?? hehehheheheh..kucing kah heran... hihihi

@dR3h said...

wah wah wah.. mimang ko creative kak mimi..aku suka teratai di kolam ikanmu tu.. cute jak :)

Cay said...

Mimi so d cantik ur kolam ...keep it up k ...

jppmom said...

hmmn tidak dinafikan ko mmg creative...idea ko ni bagus ditiru bagi org yg ndak ada masa gardening & green fingers :D