Thursday, October 8, 2009

September Babies

Last week aku balik beraya di kampung hubby. Sempat kena celebrate birthday di rumah ipar. Tiup lilin again!!! Tapi sambutan birthday kali ni beramai-ramai laa... bersama-sama dengan nephew & nieces yang menyambut birthday bulan September. Terasa lucu pulak pasal aku yang paling MUDA di kalangan mereka. Hohoho. (Jan marah ya anak-anak buah... biar auntie perasan sekejap aah..)




From left: Momoi, Boy, Cumil, Me & Fardah
(Birthday si Cumil sama dengan aku)

This post is especially for you Ika... Jan jelesssss aaah.... sapa suruh ko nun jauh di sanaaaa.... kalo ndak... confirm ko pun termasuk dalam gambar ni. Hihihi...
Happy Belated Birthday Ika...


3 comments:

Cath J said...

Wahhh.... muda nya nenek.. ^_^...

Psst... lambat lah aku pos hadiah tu... Buzy sket minggu ni... ^_^

Cath J said...

silap bukan nenek...auntieeee.... hehehehhe

Ika said...

hehe.. terima kaseh auntie kerana anda telah beraya menjeleskan diriku.. hohoho... next year klu ika d kk... sila2 lah belikan choc. cheese cake secreto recipe.. hehe