Sunday, October 4, 2009

Selamat Pengantin Baru

Ermm... aku baru balik dari menghadiri majlis perkahwinan anak TYT Negeri Sabah.  Actually, i hate weddings!! Tapi oleh kerana hubby sudah sound aku pasal aku ni tak pernah mo ikut dia, so kali ni aku pigi laa... Bukan senang aku mo join acara-acara sebegini ni.  Almaklumlaa... aku ni tiada PR. Hohoho.... Tiada story yang aku mo cerita pasal wedding ni pasal aku pun tak kenal pengantinnya. Hehehehe...  cuma setahu aku, pengantin perempuannya adalah orang Tawau and for sure cantikkk bangat dan dorang nikah pada 9.9.2009.  So, malam ni kiranya adalah majlis persandingan dorang la.  So,  just tingu the photos la...


Selamat Pengantin Baru
Nooor Shafandi & Suzanah
Semoga bahagia & kekal hingga ke akhir hayat
3.10.2009 @ The Magellan Sutera Harbour


Kad jemputan kahwin




Ermm... jauhnya meja kami... No. 41.  Erm...siapa laa kami ni....

Kena kasi duduk di meja Ketua Jabatan/Pegawai Kanan Negeri/Persekutuan



Menu - part yang paling menarik perhatianku. Of course la makan bah.
Tu laa makanya aku datang. Hehehe... 


Complimentary dari hotel.  Apa ni?


Oooo... kuih kek rupanya

Boringgg.... jadi iklan sekejap. Hmm... kasarnya kulit tanganku.
Kena pakai lotion ni malam-malam tau.


Just the 3 of us...
Me, hubby & Dom (bisnes partner hubbyku)


Cutenya flower girl ni.


Wah... pengantin perempuannya macam model!! Cun melecun!

Appertizernya - acar.  Tak bersentuh pun.

Soto

Makanannya.... kurenggg enak.

Apa biasanya kita panggil ni?? Doorgift kah?? Daripada pengantin untuk tetamu lelaki...
Kotak yang berisi potpuri, saputangan & mini sudu garfu

Yang ni pulak for ladiesssss....
Ermm... cutenya.  What's inside aah?


Oooo.... chocolate ferrero rocher...


Sekian, untuk tatapan anda. 
Mari laa kita sama-sama berdoa agar perkahwinan mereka akan kekal bahagia hingga ke akhir hayat mereka.... amin...

Terima kasih.

5 comments:

NHS said...

Mimi,

sia dengar pun pengantin pompuan ni mmg cantik..ptt u fokus lagi sbb x jelas lerr hehe

baju ni ka yg baru amik tu hehe

cheers

Cath J said...

Wonderful wedding... ala napa you tak berdiri amik photo?? mau juga tengok 'outfit of the day'... ^_^

@dR3h said...

ada plk kakak semalam tu? ndak nampak pulak.. kami d meja 32 dkt dgn drg yazmin.. tapi lain side kali sbb tu ndak perasan.. aku sokong makanannya ndak sedap!!

Borneolady16 said...

nt bad pula kalau buat reception d Hotel KK kan. Gempak juga sa tinguk

Alicia Kee said...

bon.. ndak pa kasar jangan jak beguridak wakakaaaa