Tuesday, November 17, 2009

November Shopping

Konok aku ni pigi KL ikut hubby untuk attend dinner semata-mata... tapi menyempat pulak shopping aarrhhh... hehehe... Tidak boleh picaya oo aku ni rupa-rupanya.  Hohoho...Mari kita tengok apa yang aku beli... hihihi....


Mac Powder (Refill only
)
Eyeshadow Mac

Tali handphone bling-bling


Earrings 1 from Park Avenue

Earrings 2 from Park Avenue

Earrings 3 from Park Avenue


Minah Gelang 1 - also from Park Avenue

Minah Gelang 2 - Park Avenue

Tadaaa.... suka pulak aku dengan warna putih kali ni bah 


Nahh... cincin ni pun putih ya.... this is from Diva


The bangles!!!  Meriah kan?? 
 one set ni... RM69 kalo tak silap harganya. Also from Diva.


Perfume Moschino - Glamour


X'mas set Perfume Tresor Lancome - Ni memang perfume pebret la ni.
Masuk ni mengkali botol yang ke-9 sudah ni. 
(Macam tahun ni 2 kali dah aku beli)



Yang ni pulak adalah... nail buffer from MIRCOZ.
Product from Korea. Dia punya buffer very good la. Itu kuku terus shining, shimmering & splendid ooh lepas pakai.  Price RM19.90 beli di Parkson.


Dan... yang ni pulak adalah hadiah untuk my fren Rosc sempena birthdaynya... Aku beli ni hadiah pasal aku teringat masa aku baca blognya hari tu dia mau cari tempat simpan cincin kunuk.  Ngam-ngam aku shopping aku terjumpa ni gift dan teringat sama dia.... so, aku beli laa khas untuk dia ni.  Happy Belated Birthday my dear fren Rosc.... I hope you'll love it.


Sekian, untuk tatapan anda.
Terima kasih.

3 comments:

Cath J said...

Wahhh... semua punD iva-diva la... very nice.... ^_^

Rosc said...

santik2 sumua shoppingan mu. tresor my old time fav too. tapi sekarang dorang teda sudah kuar tu botolnye yang shape 3 segi now diamond shape aje. suma2 santik2 lah....Thks for the b'day prejen....darling

Rosc said...

santik2 sumua shoppingan mu. tresor my old time fav too. tapi sekarang dorang teda sudah kuar tu botolnye yang shape 3 segi now diamond shape aje. suma2 santik2 lah....Thks for the b'day prejen....darling