Monday, January 18, 2010

Sri Maju Steamboat

Siapa suka makan sup ikan??? Aku sukaaaa oooh.... Jadi.... hari ni saya mau kasih promote ini restoran yang jual sup ikan ataupun steamboat.  Namanya Sri Maju Steambot, Asia City. Sedapppp oooh.... tidak tau la kamurang suka ataupun tidak.  Tapi maybe you all bulih cuba la... Boring-boring makan di Wan Wan, Jalan Bundusan tu...... why not try this restoran pulak. Hehehe...

Ini laa dia rupa sup ikan tu... guna herba cina ni... sedapppp.... i loike... hmmm..... terus lapar bah aku sekali tengok gambar ni (kebetulan time ni belum makan lagi)



Hmmmm..... kena lagi dengan cili potong nya... Wowww.... padasss oooh...



Sup ikan ni datang dengan nasi keladi + ayam.  Yummy....



Celebrity yang pernah datang makan di kedai ni... guess who?



Mawie & Ikin.... fuyoo.... 


Ni la gambar kedai tu... (sempat lagi my mom posing bah... dehhh)


Rating:  ***** (Bagi penggemar sup ikan) 
Harga:  Bergantung kepada jenis ikan. Yang macam kami order ni harga dalam RM70-RM80 (untuk 3 orang makan)
Restoran - SERVE NO PORK



5 comments:

Rina NAR said...

hi mimi, ur mom tuh very familiar ba mukanya, cuba tanya kenal ka dia sama arwah ros (mamak ku), satu geng arisan dulu sama aunty hindun n all...mesti dia kenal tuh

Cath J said...

Baik puna... nanti aku gi cuba... hehehhehe...

CHINA DOLL said...

Rina - I think dia kenal tu... orang Twu kan...lagipun bukan ko anak buah Datuk Hamisah meh??? hehehe...

Rina NAR said...

iya, aku anak buah aunty misah ba..hihi...sbb time arwah mamak ku sibuk ber arisan aku rasa slalu jumpa mamak mu.time tuh masih behingus lagi haahah

Borneolady16 said...

murahnya tu ikan tu...........