Tuesday, January 19, 2010

Jubah berhud

I love this jubah yang terus ada hud nya... Hmmm..... adakah tailor di KK ni yang pandai buat baju macam ni??? Hmmmm.... chantekkknya ni.... terbayang aku sedang memakainya. Hohoho.... (angan-angan jap...)


7 comments:

Cath J said...

Mesti lah ada tailor yg tau... (Saya pun tau)... hihihihi...

Nanti lah habis dulu ni project2 aku... aku buat 1 demo hehehehhe...

Cath J said...

PSSTTTTTTT.... baru hidup ni blog...aduhhh... ceria juga aku nampak dia naik di atas list blog aku (Kalau update... naik atas lah dia hehehehhe)

CHINA DOLL said...

Cath - naik atas arr...macam carta ooh... hehehe... Bah cath... buatkan aku arr tu baju. Hohoho...

Cath J said...

wah wah wahhhhhh.... mcm buat kupi ja bah...hahahhah

Myelsakee said...

banyak ni di pavillion.beli saja la

Ina said...

cantik!! sweet color!!

xjd7410@gmail.com said...

louis vuitton outlet
coach factory outlet
air max 90
kobe bryant shoes
adidas nmd
tods shoes
ralph lauren outlet
toms outlet
toms shoes
michael kors outlet
gucci handbags
coach outlet store online
jordan 6
celine outlet
ralph lauren polo outlet
kate spade outlet
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet
michael kors outlet clearance
vans shoes outlet
coach outlet
kate spade
coach outlet
christian louboutin outlet
kate spade handbags
gucci outlet
cheap jordans
louis vuitton outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors canada
louis vuitton handbags
lebron james shoes 13
timberland boots
michael kors outlet clearance
christian louboutin outlet
ralph lauren
coach outlet store online
coach factory outlet
christian louboutin shoes
mont blanc
2016.7.6haungqin