Monday, January 25, 2010

Brea Vs. Chrissie

I want... i want.... i want these bags.... mana satu yang chantekkk???? ooo laa... laa... dua-duapun "bebeh" and gorgeous nie... ermmm... heyyyy.... Mari kita tengok...
Yang ni namanya Brea. I want her so badly!! Entah apa yang istimewanya dengan beg ni sampai aku terpikat sama dia. May be pasal collection LV ku belum ada lagi yang range Monogram Vernis. Suka tengok dia nie kecuali talinya yang panjang tu boleh kasi keluar la kan...




Yang ni pula namanya si Chrissie. Dijangka akan berada di pasaran this coming February... Harga belum pasti lagi berapa ni. Memang kepingin mo beli LV Multicolour yang warna hitam sebab dalam my collection belum ada lagi yang colour hitam. Rugged kan beg ni? Adakah ia bakal milikku?? Ermm.... heyyyy.... Tak dapat tidur la aku nie. Kweng-kweng-kweng....

4 comments:

Cath J said...

Hahhahahha... sampai mimpi2 lah ni... hehehhehe..

nda tau lah I like yg 2nd 1... tapi yg 1st pun lawa.... ishhh... nanti aku pun terikut nda dapat tidur... bagus kalau mau beli... cuma berfikir mana yg lawa ja pun...hahahahahha

Alicia Kee said...

ko beli la 2 2... cantik nak!

CHINA DOLL said...

Alicia - ya... i want both... tapi bergantung juga kepada harga si Chrissie tu. Yang Brea maybe kirim dgn Kak Itok. Dia pigi Paris awal Feb ni. :)

Alicia Kee said...

kawan ku beli bag galleira d sana jadi 3.8k.. di sini hari tu 5050.. lakinya siap clain VAT lagi 20%...

awang mesti kasi beli la.. ko kinyit mata sama dia la hari2 biar la dia ckp ko sakit mata ka hahaha