Thursday, January 21, 2010

Meet Baby Pinky

Presenting you all, my 2nd laptop.... Sony VAIO W Series - 10.1" Mini Notebook.   Sebenarnya.... aku beli ni laptop time awal bulan December 2009 tu lagi... cuma tiada masa mau update dalam blog.   So, ini la dia adik kepada si Pinky Mac....  

Say hello to.....  Baby Pinky. 



Very nice and gorgeous kan.... pink lagi tu... Kecik bah ni laptop sebenarnya.  Namanya pun sudah MINI notebook... hehehe.... Kiranya keluaran VAIO ni laptop adalah yang nombor 2 kecik selepas P-Series (yang 8" tu).  Ringan lagi tu.  Beratnya dalam 1kg kot... yang bestnya boleh disimpan dalam handbag dan senang dibawa ke mana-mana contoh pigi salun kah and travelling.... Memang aku beli ni khas untuk travelling pun... Khas dibawa time bercuti ke HK masa bulan December tu. Cakap pasal HK... oopss... belum sempat update kisah HK... lepas ni la ya... harap peminat masih boleh bersabar. Hehehe...


1 comment:

KIMORA said...

wow sungguh pinky... I like hehehe mau beli lah nanti yg kecik2 mcm ni handy bah kan Mimi...