Wednesday, May 12, 2010

Charmy Icecity

Hari tu lepas tengok blog si Cath pasal makan eskrim kan... terus kepingin pulak mau makan eskrim.  Jadi hari tu me and my kabret boys (Dika & Cdar) pigi lunch di Apple Cafe, 1B dan ternampak pondok jual eskrim ini (betul-betul mengadap dengan Apple Cafe) yang begitu menarik perhatianku.... Charmy Icecity



Tengok ni mesin penguin yang membuat eskrim tu...


Setelah bertanya dengan penjual eskrim.... perempuan tu suggest aku ambik mango flavour... sebab katanya yang ni la yang paling laku kunuk.... yang paling orang selalu order laa.... 

So, begini laaa rupa eskrim "mango flavor" tu... Dorang guna mango betul-betul... Nampak macam sedap tapi punya masam tu mango oooo.....  Silap order kot... Malar aku main mata sama orang sebab kemasaman.... hahaha...


Rating: * (Ndak seberapa la... Sorry Charmy.... )
Harga:  Tidak ingat... macam RM8 ke atas laa...



3 comments:

Rosc said...

aku pun sudah try mimang bidak lah bah rasa nya nie

+ k.y.e.k.o + said...

haha! yg choco flavour nda rasa lagi ka? tp, tgk mcm sedap plak!

Cath J said...

macam terbeliur jugak aku meningu ni.... sudah lah tu pukul 3 pagi sudah ni...wakakakakakkaka... (balas dendam tidak dapat online di siang hari.. ;-p ;-p)