Wednesday, May 12, 2010

Sangkam Indah

Hari tu sewaktu jalan-jalan di City Mall aku ternampak sangkam yang sangat indah ini... kerana love at first sight... lalu aku terus membelinya...  chantekkkkk... kan?????? Belum lagi kamurang nampak aku pakai.  Kalau kamurang nampak aku pakai ni... lagiiiii laaaa sangat chantekkkk.... huhuuuu.... 



Tak percaya????
Sila scroll down....

@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@

See.... i told ya!! Hihihi...
(Sila pergi toilet untuk muntah ok...)



Lepas beli sangkam tadi... aku terjatuh sekali lagi.... kali ni love at second sight la pulak!! I found this!!  Sangkam ini sangat-sangat indah!!! Lebih indah dari yang di atas... kerana yang ini lebih besar dan gigantic!! Alaalaalalaa.... I likeeeeeeee......


Hmmm.... tengok tu... mau separuh dari kepala aku size nya.  Huhuuu....


Tadaaa...... chantekkkk kan aku pakai??? Si Mel & si Fui terus berminat mo membeli ni ooh... ahahaha... Bahhhh pigi laa kamurang cepat-cepat cari di City Mall tu.... aku tidak ingat nama kedainya... kedainya di tingkat satu tu.  Selamat mencari....

6 comments:

+ k.y.e.k.o + said...

betul2 la ni macam baby china doll...sweet!

Imperatix said...

Nice Jacket Fam.

Cath J said...

Lawaaa... I pun try to look something mcm yg cinta pandang ke-2 tu... hehehhehe... tapi I mau bunga... adakah???? heheehheh....

kalau ada tolong di tapau dulu hahahha....

lawa ohhhhhhhhh....

CHINA DOLL said...

Kyeko - macam baby china aarr... hahaha...
Imperatix - tq... macam chanel kan. Hahaha...
Cath - macam aku x nampak pulak yg bentuk bunga cath. Tp kalo ada nanti aku tapau kan ya.

Bunga Negara said...

Wei lawa lah urangnya - sangkamnya pulak aunti tengok macam topi sudah tu punya bsr

Rosc said...

fashionists bah ko nie.....mimang chantekkk