Thursday, August 19, 2010

Bling bling Sasuga

Cukup bling-bling kah kamu rasa?? Nah... ni lagi barang yang aku shopping time aku di KL hari tu. Ni kalau aku pakai ni sasuga@sangkam....confirm satu batu urang bulih nampak. Hahahaha... Apapun... aku tetap LVoe this sasuga walaupun kamu rasa ia bidak. 



Aku tetap rasa ia chantekkkk.... Aku mau click LIKE...

P/S:  Minta pujinya bulu mataku tu bah... macam panjang pulak ku tingu dari siring. Hehehe... Terima kasih laa kepada mascara Lancome Virtuose yang ku beli last month tapi lupa di update dalam blog atas dasar komited dengan facebook.  Huhuuuu....

Baca ni:-

A LancĂ´me first: divinely lengthened, voluptuous curves. Silky glide. Pure black lashes.  All-in-one mascara lengthens, volumizes, and curves lashes all day. Enriched with black essence pigments, the formula glides on easily and gives a deep, black result.  Long-lasting formula is virtually smudge-proof, tear-proof and easily removable.


Rating:  8/10 - smooth & easy to apply

4 comments:

Rosc said...

Wuii, lama sia tidak dengar perkataan "sasuga" tu tau tapi memang lawalah tu sasuga pa lagi di atas kepala mu bling2 lagi tu

CathJ said...

*Like* the blings... ada lagi hebat kah dari *like*...mcm nda cukup power lah.... hehehehhe....

Mimi said...

Lama ndak dengar sasuga/sangkam tu tau.. hehe.. classic tu nama tu.. hehe.. cantik bah macam lady gaga.. hehe.. Saya punya favourite mascara tu lancome virtuose.. 3 in 1 ka ko beli satu kali?

CHINA DOLL said...

Mimi - tu maskara mmg 3 sekali dlm box. Beli di KLIA.
Cath - kalo ada LOVE... confirm mau click LOVE tu. Hihihi...
Rosc- thanx