Thursday, August 19, 2010

Goldylicious

Lately aku memang suka ke arah barang-barang yang bewarna gold compare dengan yang colour whitegold/silver. Entah kenapa. Maybe pasal colour gold lebih masuk dengan warna kulitku... i mean... when i wear gold... the colour lebih menonjol at my skin dibandingkan dengan whitegold/silver. Tapi aku masih juga suka colour white gold/silver. Chantek bah kan? Perempuan mana bah tidak suka white gold. Hehehe...

Cerita pasal gold ni... aku mau share jugak gambar kasut baruku yang aku beli tempoh hari masa trip ku ke KL last month. Sepatutnya post ni duluan keluar bah ni daripada post ku yang sebelum ini ----> I LVoe Gold. Tapi... as i said... i'm busy... with my bisnes cooking di facebook. Hahaha...

Tengok ni. Chantek kah?? Full of bling-blinggggg ooohh.... got diamond-diamond ooh.... Murah saja ni... Tak ingat brapa harganya. Samada RM79 or RM89. Tak tau apa brand ni. Tiada brand kali ni. Ni kasut aku mau bikin kasut Raya MUNGKIN. Kenapa mungkin?? Pasal............................................ yang sebenarnya............... ada kasut lain lagi..... Hahahaha.... nanti if ada masa, baru la aku blog dan kasi tunjuk sama kamurang ya......

So, sementara ni....ini dulu laa yang kamu tingu... Sekian, untuk tatapan anda semua....




By the way, aku pakai size 7 ya. In case kamu mau tau sizeku. Hehehe...
Tapi size 8 pun boleh jugak. Kalau ada size 7 1/2 lagi bagus.



2 comments:

Rosc said...

WOWeeeeee so the GOLDYLICIOUS!!! Chantek lah....

Nal said...

Fam, if gold suits your skin, you are a warm color person ....try to do color analysis for yourself so that easy to shop and get the color you wanted.