Wednesday, August 18, 2010

I LVoe Gold

Ni kasut aku baru beli time di KL weekend tu... dari jenama Everbest. Murah jak ni... RM89 only. First time aku beli ni brand. Tapi ni kasut bukan for Hari Raya ya... ini adalah kasut basahan... kasut untuk dipakai hari-hari pigi kerja. Hohoho... Well... ada setengah orang hanya akan pakai kasut bling-bling untuk menghadiri dinner or occasion.... but not me okay... Tak kira siang or malam... dan tak kira baju apa... Macam wajib ada bling-bling... Sehinggakan aku dicop ratu bling-bling segala... Hahaha...

Dijadikan cerita... kalau mau beli kasut... HARUS ada bling-blingnya... paham...


Wahhh... emas oooh kasut sia... hihihi...



3 comments:

Mimi said...

Cantik oh kasut emas! Saya pun suka betul bling2.. selalu org ckp ko tidak takut kena potong kaki ka? Hehehe.. kenapa la, yang penting cantik kan??

CathJ said...

oh lawaaaaaaaaaaaaaaaa..... boleh di taruh di dada baju tu fam... ganti manik baju mu yg rusak...hihihihi...

gurau ya... aku pun nda sabar mau menyopping kasut... untuk raya(?????)

Rosc said...

Wahhhhhhhhhhh sukanyaaaaaaaaaaa akuuuuuuuuuuuuuu!!!!