Thursday, August 12, 2010

From Gold Coast with LVoe

Hohoho..... bukan X'mas... bukan juga birthday.... tapi ini adalah sempena cuti Pesta Menuai. Huahuahua.... Bukan la bah... orang men-men jak.... Ini souvinier aku baru dapat dari si Chloe from Gold Coast with LVoe ketika dia bercuti awal bulan Jun tu... Lambat bah aku dapat... dehhh... atas dasar kesibukan... 2 bulan kemudian baru aku dapat ni barang.  Nasib bukan makanan.  Kalau makanan... confirm bangas sudah.  Mau tengok kah apa dia bagi aku?? Bah... mari sini dekat-dekat....

Wowww.... I LVoe the Hello Kitty beg. (Sebenarnya yang penggantung Hello Kitty tu aku punya. Kebetulan sama colour dengan beg tu... aku gantung la situ.  Lagipun kebetulan beg tu pun memang jenama Hello Kitty pun)



 Mari kita tengok apa ada dalam beg itu....

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@



Tadaaa.....  Hydrating Body Lotion from Victoria's Secret (Pure Seduction).  Hmmm.... wangiiiinyaaa..... Kalau di Facebook, mesti mau click LIKE ni. Hihihi....


Yang ni pulak... set Australian Flower Therapy (Native Frangipani).  Ada Body scrub, Bath soak, Body Lotion & Body wash).  Ni pun sama jugak.  Harus di click LIKE. Hehehe...


Terima kasih Cik Chloe... :) 
Len kali bagi lagi. Hihihi...


4 comments:

Cath J said...

Wah nice... cute nya itu beg....

*LIKE*

Mimi said...

Wah.. saya suka wangi wangian.. Itu bag pun cute!

Rosc said...

I Like.....

Ratnariz said...

klik...I like ni hehe....pure seduction mmg sedap bau dia darl...hehe