Monday, August 23, 2010

Pink Stocking

Pssstttt!! Aku dapat stocking baru.... yeayyy-yeayyy.... pink karerrr lagi tu.... from Sox World lagi tu... huhuuuuuuuu..... (sedang meloncat-loncat kegembiraan macam munyit dapat pisang. Hahahaha).  

Ngam ni dipakai time musim sejuk ni.  Al-maklumlaa... di KK sekarang ni musim hujan... bukan itu saja... di ofis kami ni sejukkkkk gilaaa.... sejuk yang boleh mendatangkan penyakit! Sejuk sampai menusuk kalbu... sampai tembus ke tulang sumsum!!! Asli Jati the contractor... please laaa.... tulungggggggg kasi slowwww itu aircond.... tidak tahan sudah oooh.... tidak lama  staff di Bangunan Canselori beku!!!




Bilang si Muha kan... aku punya kaki macam Big Bird tapi versi pink. Huahuahua... Lucunya!!!! Tapi aku tetap anggap its cute dehhhh..... LIKE....



3 comments:

CathJ said...

best ni... nda berpeluh lagi tu celah2 jari... ^_^....

ada juga la mcm itu sesame street punya burung besar punya kaki tu... tapi kiuttt ni...hihihi... pink lagi nah siap... ^_^..

*like*

Kyeko Picaa said...
This comment has been removed by the author.
Kyeko Picaa said...

COMELNYA your foot finger :D :D