Saturday, August 28, 2010

When the chairman speaks...

Hari ni mood aku ada bagus sikit sebab si Hanif tolong aku pigi tengok status baju rayaku di Medan Mara KL tu.  Si Hanif tolong aku sound tu tailor.  Ya laa... hari-hari aku sms pun dia tidak mau jawab. Buat aku tertunggu-tunggu macam bodoh.  Dia tidak tau kah aku paling benci.... i repeat... PALING BENCI menunggu orang.  Bikin panassss hati bah.  Mula-mula konok si Hanif tanya tu pekerja samada bajuku tu sudah boleh diambikkah.  Then tu pekerja cakap kalau nak ambik, ambik laa... Then si Hanif tanya laa samada baju tu sudah siap kena alter kah.  Then dorang macam buat bodoh ni bah... jadi si Hanif suruh laa tanya sama boss dorang.  Time tu boss dorang tiada di kedai.  Jadi bila dorang call boss dorang... kena suruh si Hanif datang semula besok jam 11.00 pagi.  Mudah-mudahan laaa baju aku tu siap kena alter... alter sikit jer bah... bukan banyak... kena kasi betul di bahagian ketiak ja... tu pun susah sangat kah sampai mau ambik masa 2 minggu kah mau buat.  Jadi, keputusannya adalah bisuk. So, malam ni aku mau berdoa supaya bajuku siap dalam keadaan sempurna.... amin.... Thank you Hanif...

Kerana tidak mau marah-marah... jadi aku menyenangkan hatiku malam ini dengan menayang kasut rayaku yang aku beli di KL bulan lepas.   Tengok ni.  Cukup silau kah??? Kekekekekekek.... 




Rating:  VERY LIKE

1 comment:

CathJ said...

nda sabar pula mau tingu baju mu...mesti pinkish ni...matching with shoes.... ^_^

semoga baju cepat siap.... :)