Wednesday, December 15, 2010

My Guardian Angel Part 6

Setelah macam dua hari tidak terima apa-apa daripada my GA... tiba2 petang tu Mr. Posmen @ Radi telah datang membawa 5 envelope sekaligus!! Hohoho... ini kali laa... huhuuu... jeng-jeng-jeng....

Mari kita lihat.....



I say man.... semakin hari semakin best pulak ni game...


Ohh... makanan lagi...  apa ni? COCOPIE??  Ahh.. paduli laa apa ni. Janji ada juga ingatan my GA terhadapku.  Sedap tak sedap belakang cerita.  Sebab time tu sudah sexcited membuka envelope-envelope.  Hahaha... ini COCOPIE  bungkusannya warna biru... perisa Dark Chocolate


aaarr... yang ni coklat...

Yang ni pulak warna pink perisa stoberi i guess.  Hmm... my GA is trying to make me fat i guess... Si Radi siap menunggu-nunggu aku buka envelope. Berharap dia dapat tempias makanan ni kali.  Tapi aku lokek.  Ndak mengasi dia.. ndukk bah.. kesian.  Itu pun mati-mati suruh aku buka pringlesku... Tapi aku cakap sama dia aku mau tunggu sampai aku tau GA ku baru aku buka tu pringles.  Huahuahua...


Bukan itu saja... sumi jelly pun ada aar... Nahh.... yang ni memang kesukaan aku ni.  ("Sumi jelly manis... sumi jelly manis" - dalam hati menyanyi-nyanyi macam dalam iklan di tv tu)


Tapi among of all... hadiah yang ni juga laa yang paling best!!  5 biji pen sekaligus!!  Kalau kamu mau tau... apa ertinya tu???? I LOVE YOU VERY MUCH!!! Huahuahuahua...



Nahhh... cute kan pen ini...  Bikin geram lagi tu... dehhh... Mana boleh kasi sama orang ni... Lepas ni mesti ada orang lain mau ikut-ikut beli ni pen. Hahahaha...


Comelnya pen-pen aku... hmmmm.... sayangggggg sama my GA...


Thank you so much my GA....



No comments: