Saturday, December 18, 2010

My New Baby


Nampak kotak hitam berbisa ini??


????????
??????
????
??
?


Ini laa "baby" baru i yang  i TERbeli masa di HK minggu lepas. Bulih-bulih TERbeli bah. Sebenarnya sudah bertekad tak mau lagi beli beg dalam tahun ni.  Tapi ndak tertahan juga bah hati tu.  Betul-betul tidak kuat iman ni kali oh.  Sweet kan colournya? Yang ni medium size ni. Ada lagi yang lebih besar dari ni.


Tengok dalamnya... aku masih tidak faham apa fungsi zip tu.  Sedangkan tu zip mati... tidak boleh dibuka pun... sebaliknya bikin scratch tu lamb skin saja.  Sayangggg... terpaksa lapik pakai tisu/kapas tu zip untuk elak dari scratch.


Nahh... ni modelnya.  Hihihi... 
Sekian, untuk tatapan anda.  

5 comments:

Nal said...

Very nice! *Love*

@dR3h said...

Punya la lawaaa.. the color is soo sweettt.. Very like! :D

CathJ said...

oh... ini betul2 lawa oh mi... I lioke!!!!!!

Ratnariz said...

cantiknyaaaa...

Anonymous said...

Btul2 cantik you pakai!the most fav one :) sue