Wednesday, August 10, 2011

LV Alma

Apa pandangan korang pasal beg LV Alma? Dulu aku tengok Alma vernis ni macam biasa-biasa jak. Tapi bila nampak si Jennifer Love PHEWITTTT di gambar ni... adehhh... terus macam ku suka pulak ni beg tau... especially yang size kicik. Macam cute pulak...



My LV Collection setakat ni belum ada lagi Alma. So, kiranya macam berminat pulak aku mau membeli tapi tengah bingung colour yang mana satu yang paling chantek.



Macam aku suka warna merah. Lately aku terpikat sama barang-barang yang bewarna merah!




Tapi kalau mau senang matching dengan baju... macam colour ni pulak yang sesuai kan. Sama macam yang si Jennifer Love Hewitt pakai tu.



Or yang ini pun chantek jugak colournya. Warna apa bah ni? Biru kah ni? Tapi yang colour ini mungkin tiada size kecik :(.





So, kalau kamu? Pilih warna apa??

Macam menyesal pulak aku tak beli travelling begku warna tu bah. Pasal time aku beli tu warna yang the latest ialah Rouge Fauviste.


Warnanya bukan merah/maroon. Tetapi seakan-akan.. erm.. apa ya? purple? bukan juga purple. Aku pun tidak tau apa colour ni. Haa... ni gambar warna beg tu.



Cantik kah?? Please say yes... and jangan buat aku menyesal. Huahuahua...

7 comments:

Rose Flower said...

Aku minat warna biru tu mi cantik tapi macam bukan juga biru tu kan...beli lah ko jangan menyesal hehehehehe....

Nal said...

Alma - It is a classic. Worth to be in your collection.

Color - Don't be practical, be yourself! :-)

Rouge is Red in French! So, you did buy the red rolling travel luggage. :-D

CathJ said...

My LV fav is Alma... (tapi belum dapat2) ishhh gerammm... hahahahahha...

kalau me suka itu mcm maroon.... tapi mcm terpikat pula sama itu creme...

tapi kalau ditakdir kan utk beli pasti aku ambil maroon (eh kenapa aku ckp maroon...tapi hati aku cakap merah atau cream ni)..

hahahah..

Uncle Lee said...

Hi, love your exquisite tastes. Very classy and stylish.
You have fun, and keep a song in your heart.
Lee.

Anonymous said...

Cantik !

Nora said...

very classy. Suite you..:D

Bag Braggers said...

not all colours available.depends on the season.i hv 2 alma and i find its not really a practical bag but it has the beauty on the design