Tuesday, November 29, 2011

Blog



OMG!! Last post aku pada 10 August 2011???? My godddddd... what happen to me.... Suddenly aku terasa rindu dengan blogku. Jadi terpaksa la aku merajinkan diri mem-blog nie kan. Adehh... Chayo-chayo... Lady F! You can do it! Hehehe... Sebenarnya banyak bah aku mau story tapi.... aku ni paling malas kalau mau upload gambar. Tapi tanpa gambar... blog itu tidak akan menarik bagiku. Jadi kepada pembaca blogku (adakah jugak ni??? toinkkkk...), harap sabar menanti ya. Akan ku update jugak blog chinadoll yang telah terbiar sekian lama ni. Sesungguhnya aku sayang dengan blogku.... huhuuu...

3 comments:

@dR3h said...

balik2 sdh aku menjenguk kesini.. akhirnya ada jgk update :D cepat2 ya update lg.. hehehe

CathJ said...

Ya lah tu... Nah 1 wk sudah ni... Belum berupdate tu... Mau ada org mencucuk2 ni baru berjalan... Hihihihi..

Anonymous said...

buy xanax online is the xanax you buy online real - how to order xanax bars online