Saturday, May 19, 2012

Hat Attack


Do you know that... selain chentakan kasut dan beg... saya juga chentakan topi??  Yaa... i love hats! Especially yang big one ya.  Tapi... saya punya collection tupi belum banyak lagi :(.  Dan belum layak di-show off kan.  Jadi saya malu juga mau tayang gambar tupi siaurang yang tidak seberapa tu. Lagipun siaurang punya tupi ni yang jenis murah-murah saja bah.  Hehehe... (Hakikat sebenarnya, bukan saja saya suka kasut, beg, accessories dan tupi.  Tetapi saya juga sukakan baju especially evening dress and baju kurung.  Pokoknya saya suka semua barang yang chantek la. Well... perempuan... biasa la kan.  Hehehe)



Anyway, berbalik kepada kisah tupi... saya suka tengok ni gambar-gambar tupi yang saya copy dari internet especially gambar di atas ni.  Cantikkkknya.... elegante...









Lagi besar lagi chantek ooo


Wowww! Bagus juga dipraktikkan memakai tupi di bilik tidur ni. So sexy. Hahaha... 




What do you think? Semua pun chantek kan? Especially gambar yang di bawah ni

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Hahaha... got cha!


So, kesimpulannya.... mana la tau kamurang ternampak tupi yang chantek dan teringatkan saya dan mau menghadiahkan saya.... saya amat bangga menerimanya ya.  Hahaha.... Kalau mau kasih sebagai hadiah harijadi pun saya menerimanya dengan hati yang gembira :).  Tapi jangan la semua orang bagi saya hadiah harijadi tupi pulak ya.

2 comments:

CathJ said...

Samaaaa... I love hat tooo... Lagi besar lagi lawa.... Utk picnic la... Hihihi....

Love all the hats!!! Aku berangan betul buat gathering dinner bertemakan topi.... Hihihi.... (makanya ada blogger wanita sabah... Woot!)... Hihi

Yaro Gabriel said...

www0922


jordans
ralph lauren polo
moncler outlet
nike shoes
christian louboutin outlet
coach outlet
prada shoes
canada goose
moncler outlet
mbt shoes