Sunday, May 20, 2012

One Fine Day

Sempena meraikan Lady F yang mengambil cuti tanpa gaji selama setahun, adik-adik manja di ofis telah mengadakan picnic secara kecil-kecilan yang diadakan pada 9 Mei 2012 (maaf kerana lambat diblog) bermula dari jam 9.00 pagi hingga jam 1.00 petang bertempat di Taman Awam, Teluk Likas. Yeayyy....

I'm not sure siapa-siapa yang terlibat mengeluarkan duit/membawa makanan semasa hari tu.... tetapi saya ingin mengucapkan terima kasih kepada yang berkenaan kerana susah payah mengadakan picnic ini.  Susah-susah aje.  Hihihi... I likeee... Special thanx to Putera Mahkota, Sidar, Yati, Sazura, Pecinta Ungu, Nana, Bunga Seri Indah, Yus, Ebon, Zila, Chris, Mel and her cousin, Donna and her beloved Ben and son and not forgetting my dear angel - Azira Asrin - cian dia... susah-susah membakar chicken wing.

Tiada apa yang mau distory.... just enjoy the photos ok.






Siapa pakai tudung hitam tu??? Macam kanalll. Hihihi..


Si Ebon bah... ndak da gaya lain kah bergambar??


The tukang bakar.  Memang sedap bakaran dorang nie.




with all the beautiful ladies in Bendahari...



Oh ya! Hampir terlupa!! Tengok kita ada apa di sini??? Wahhhhh.... ada kezutan harijadi in advance untuk si Yati.....  Picnic-picnic juga.... celebrate harijadi is a must! Actually birthday Yati is on 14 Mei 2012.  So, alang-alang biar la kami celebrate dua hari awal.  Yummy cake!  Terus lapar aku tengok ni kek bah.  Lepas ni mau pigi Secret Resepi la.  Huhuuu...


Happy Birthday yang ke-22 Yati!  Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.  Aminnn....  Mari kita tengok video klip Birthday Yati <------- click situ.  Enjoyyyy...


Majlis selesai around 1.30pm.  Lady F kelamkabut petang tu pasal mau urus baju dan rambut for Masquerade Dinner untuk malam tu.  Huhuuu... nantikan post seterusnya...