Sunday, November 25, 2012

Giddy Up SS

Oleh kerana aku terlalu meminati product Sereni and Shentel.... so hari ni aku mau buat iklan.  Eh macam aku pekerja Sereni and Shentel la pulak kan.  Ndak pa la... Ndak juga rugi aku tolong promote kan headbandnya sebab cantik jugak gambar-gambarnya ni aku letak di blog aku.

Makkkk suka sangat laa dengan headband Giddy Up nya ni.  Tengah berangan aku mau pakai headband Giddy Up yang besar-besar ni.  Tapi memikir aku kalau aku pakai begini sambil jalan-jalan di KK mesti orang pikir aku sot kali.  Hahaha... Tak laa... aku rasa mesti orang akan kagum tengok aku pakai headband ni.  May be dorang pikir aku model headband Sereni and Shentel kali.   Hahahaha.... Perasaannya.  Wowww... 

Mari mak perkenalkan headband terbaru Sereni and Shentel - Giddy Up.  Ada 6 jenis headband.





Haa... yang ni namanya Let's Elope.  Harganya RM360.  Lumayan kan. Adakah juga orang mau beli ya?? Selain aku la.  Hahaha...  Macam topi pula design nya ni kan.





Yang ni pula Peek A Boo.  Cute nya namanya kan.  Main cubuk-cubuk.  Hahaha... Pricenya RM180.00.  Jangan main-main ooh.  Tapi cute juga kan. Aku rasa lagi cute ni kalau aku yang pakai.  Hahaha...




This one is Sunny Hill.... dan harganya pun sama RM180.  Yang ni aku tak brapa minat la design nya.



Meet The Graduate @ RM270.  Betul-betul macam tupi konvokesyen ooo.  Mak tak minat la.  Belum ada hati mak mau sambung belajar.  Hahahaa...



Nahhh.... this one is very nice.... The Empire Rose.  Namanya pun cantik... so harga pun  cantik juga RM270.  Bah.... tahun depan siapa yang mau beli hadiah harijadi untuk aku tu... yang ni boleh dipertimbangkan ya.  Kalau mau beli ni terpaksa tunggu time sale.  Huhuu...



Yang paling manangggg..... dan paling aku suka di antara collection Giddy Up is this one.  Think Big! Besar headband dari kepala.  Hahaha.... Harga pun very the lumayan RM480.  Punya la best pakai ni headband kalau ada acara hat attack! Woww! Makkk sukeeee.... 

Apa pendapat kamurang? Di antara 6 headband ni yang mana satu paling lawa??




3 comments:

Anonymous said...

I vote for Empire Rose

Nad

CathJ said...

saya suka tu yg no.2 and empire rose... tapi skrg belum boleh pakai... hahahahahha... unless pki dgn rambut palsu.. ;p

Anonymous said...

[p]The boot also boasts fleecy fibers within the interior to permit for air circulation during the summer [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale clearance[/url] time so your toes to not get overheated . These boots are lightweight and are accessible in distinct standard sizes . By the way, remember to be guaranteed [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale uk[/url] to try on the merchandise to affirm the appropriate dimension ahead of taking this low-cost nike shox shoes house . This is since the way you dress [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale outlet[/url] look to be related as instantly proportionate to how profitable and assured you are . Referring in the direction of the newest development inside the style [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale[/url] shoes arena, Australian sheepskin UGG Boots Sale UK should be names you will in no way omit . But love it or hate it, everybody admits that [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots outlet uk
[/url] there's no denying the novelty of these Ugg bailey button boots . The UGG Infants Erin Booties 5202 Leopard is made from the highest quality plush sheepskin With a simple hook-and-loop closure, Genuine ugg boots goes on and comes off easily and comfortably.[/p]