Saturday, December 8, 2012

I Miss Europe

Sedang aku meningu-ningu gambar lama di album Facebook ku.... aku tertengok foto-foto ini yang membuatkan hatiku begitu rinduuuuu sekali dengan percutian Eropahku pada bulan Mei 2010.  Yaa... 2010...... aku rasa aku belum pernah pun blog kisah Europe tourku ni.  Huhuu....

Kalau kamu suruh aku blog semula kisah percutian ni... heyyyy... ndak la aku ingat semula bah.  Tapi yang aku paling ingat setiap kali aku ikut tour (melalui travel agent), mesti ada cerita pasal group tour yang kami follow tu.  Maksudku gaya-gaya orang yang ikut dalam tour tu la.  Hahaaa.... Kali ni betul-betul sandiiii oooh... aku rasa aku punya tour guide tu may be hari-hari makan ubat stress/darah tinggi.  Hahaa.....  Mau jugak aku cerita di sini tapi nanti kedapatan pulak aku mengumpat.  Mana tau tiba-tiba ada salah seorang dari durang yang baca blog aku ni.  Hahaa... kantoi-kantoi... kena saman aku.  Hahaa....

So, maaf la ya... tak dapat aku mengumpat di sini.  Hehehe... Apapun... trip 2010 ni memang paling bestttt laa.... dan paling aku suka sekali di antara semua vacation2 aku walaupun agak memenatkan.... tapi sangat-sangat berbaloi! Siokkk... besttt.... banyak scenery yang cantik-cantik.

Di sini aku mau share beberapa keping foto kenangan terindah untuk tatapan my blog reader :) sepanjang percutianku di Eropah. Sila la tengok yer.


Day1 (Rome, Italy)

Colloseum, Rome



Fontana De Trevi, Rome


Day2 (Florence, Italy)


 



Gambar paling lucu dan paling mendapat sambutan hangat di komen FBku. Hahaa...



Woww! Slim nya aku 2 tahun lepas..... huhuuu....

Finally.... i was here... Pisa....


Day3 (Venice, Italy)



Day4 (Mount Titlis, Switzerland)



Day 5 (Chapel Bridge, Lucerne City, Switzerland)




Day 6 (Switzerland/Germany)



Amazing Rhine Falls, Switzerland



Beautiful Scenery of Lake Titisee, Germany


Day 7 (Insbruck, Austria)




Day 8 (Germany/Holland)



Gothic Cathedral, Germany (Second time aku pigi sini. Was here on 2002)


Sempat lagi posing di luar butik LV berdekatan dengan old church... but unfortunately... 
it's Sunday and it's closed!






Day 9 (Holland/Belgium)




Day 10 (Paris, France)










Day 11 (Paris, France)




Shopping is a must!


Day 12-13 (London)









3 comments:

Nora said...

Bestnya..Love those picture in Rome. Lovely place.

CathJ said...

best.. aku pun mau ke europe after habis treatment ku ni... sigh... :)

Anonymous said...

[p]Where to locate them [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]ralph lauren outlet online[/url] was at public auctions, that is craigslist and . There are outlets, these as Trend Unique, which will give you exactly what you want and then some . You can also get your tops from the very good low cost shop in places you will get that for pretty much 50 % the purchase price . There is a plethora of designs available [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]cheap ralph lauren polo[/url] from puffed diamond heart pendants to the very simple style of necklaces that come with single diamond embedded in the center to the fully paved diamond heart pendants . These shirts look extremely nice everywhere because of the quality and standards set up by Polo Ralph Lauren . An e-book reader is also a perfect option which will allow her to fit thousands of book titles into her school [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]polo ralph lauren outlet[/url] backpack . 猫聛陆 Nevertheless,Discount Jimmy Choo for the colour spray sales space that is definitely functional, trustworthy, secure, the key benefits of an ad utilized self unit by far exceed those [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]polo ralph lauren uk[/url] selecting a latest paint spots spew booth, that can be a giant debt load for your already- snug financial budget.[/p][p]There are online stores that offer a fantastic selection of men忙聤炉 clothes [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]cheap ralph lauren polo shirts
[/url] from all the leading brands . scentstore . Amazon . After the particular [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]polo ralph lauren outlet online
[/url] recent explosion for unabashed luxury and flash, there is, and yet, a growing trend toward simplicity . These previous phone stores have finest series of all items [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]ralph lauren outlet[/url] related to clothing and accessories . The large pony accent is at the left of the chest although the shirt is perfected with ribbed striped collar . Polo Shirts Sale outlets are distributed around the world and the company tries and maintain excellent standards through them.[/p]