Wednesday, June 5, 2013

Loose Bun Hairstyle

Saja laa... tiada kerjakan... so saya mau juga kasi masuk ni gambar-gambar my favourite loose bun hairstyle dalam blog saya untuk dijadikan panduan ketika mau menghadiri majlis makan malam.  I say man....  bukan aku yang buat sendiri rambut aku ya... biasa aku buat di salon ja ya ataupun orang lain yang tolong aku buatkan untuk aku.  Mana la aku pandai buat sendiri.  Huhuu.... Aku pandai kasi tunjuk gambar sama salon saja.  Hahaha...

Sebenarnya... palingggg saya minat tengok rambut si Tailor Swift la.  Tapi kalau saya mau tiru sebiji rambutnya macam susah pasal rambut si Tailor ni original curl.  Kalau saya mau buat rambut ini macam... ndak sampai 15 minit turun jadi ikal.  Kalau ikal yang cantek ndak apa.  Ini ikal patah.  Cian... apa boleh buat sudah original rambut mak lurus.  Hihihi.... (Gunakan la Pantene... Toinkkk)

So, baru-baru ini saya minta tolong sama si Toucher my ofismate merangkap my personal make up artist konokkkk laa.... untuk buat  messy bun konok... ala-ala gambar-gambar di atas ni la.  And..... kamu mau tengok hasilnya???? Hehehe... aku kasi tunjuk juga walaupun kamu tidak mau tingu.


?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

Tadaaa......Kesian bah.  Ndak berapa banyak bah rambutku ni.  But i think ok la... I like it!  Gorjes kan aku? Hahaha.... (sila muntah di jamban okayyy...).

Terima kasih laa kepada Ms. Toucher Hazel Gee.  Berminat untuk diandam?? Bah jangan ragu-ragu untuk add ini sumandak di facebooknya ;).   May be boleh dapat special price kali ya kalau mention pasal blog saya.  Hahaha.... who knows....3 comments:

Toucher Hazel Johnny said...

kak fam...tqvm ..hahaha

CathJ said...

Cantik mi... :)

CHINA DOLL said...

you are most welkam toucher...

Tq cath ;p