Wednesday, January 21, 2015

First Reunion Dinner St Ursula Convent Secondary School (Class of 1988-1992)

Majlis makan malam sempena reunion SM Konven St Ursula Tawau (class of 1988-1992) yang pertama telah berjaya diadakan pada 27 Disember 2014 jam 7.00 malam bertempat di Hotel Promenade, Tawau.  Tema malam itu ialah merah/hitam.  Seramai hampir 50 orang bekas pelajar telah hadir ke majlis ini.

Selain makan malam, pelbagai acara telah diadakan seperti sesi karaoke, cabutan bertuah, games, slideshow gambar-gambar lama, tarian jamilah/poco-poco/sakitnya tuh di sini/chicken dance etc.

Tak banyak foto yang saya masukkan dalam post ni sebab actually saya belum terima lagi foto yang lain-lain.   Anyway, bah… tingu la sikit-sikit foto ni ya.  Let the photos tell the story…...

(Yours truly - dengan muka yang gumuk)


(From left:  El-Liza, Neng Suznie, Me & Aryati)

(From left:  Siti Rabiyah, Andriah, me)

 (From left:  Zarina, Jennifer, Me & Siti Rabiyah)

 (My BFF Paulina & me)

(From left:  Paulina, Norizan, Mr Tan Hock Seng, Kamariah & me - belakang tu Arsyati)

Ini la AJK Makan Malam Reunion.  Orang-orang yang bekerja keras untuk menjayakan majlis ini. Ehem-ehem… saya pun turut terlibat okay…

(From left:  Juliana, Asmiati, Noraini, Zarina (Pengerusi Penganjur), Kamariah, Norizan, Me, Paulina, Siti Rosidah, Arsyati, Kartina & Boon)

 (Bergambar dengan chinese friends.  Ada yang aku ingat nama dan ada yang lupa nama tapi muka memang familiar la)


Yang ni gambar group photo.  Jangan la tanya nama dorang semua ya.  Aku memang tak boleh ingat sudah ni.  Hahaha… bayangkan… ada yang sudah 22 tahun tak jumpa.  Huhuu…. 22 tahun??? Macam tak caya ja kan.  Ya la… lepas saja SPM kiranya aku sudah menetap di KK.  Lamanya tu.  Bila jumpa kawan-kawan lama ni perasaannya macam baru juga semalam meninggalkan SPM.   Hahaha…rupanya sudah 22 tahun.  Sob-sob-sob...


Gambar santai jam 11.30 malam time orang semua sudah berpulangan ni.  Kami sempat berfoto kasi habis filem.  Hahaha… Why i look like a minnie mouse??? Becausenya….


I was chosen to be one of the Minnie of the Night!! Kekekekek….


Me and my friend Neng Suznie telah menang undi dan terpilih jadi badut malam itu! Hahahaha…. Comel tak kami???  Itu saja la gambar dinner untuk malam tu yang saya mau kongsi.  

Oh ya… sebelum majlis makan malam tu, kamiurang sempat lagi photoshoot di sekolah pagi tu ya.  Banyak foto sebenarnya.  Tapi cukup la 1 keping ni saja group foto.  Tak ramai yang dapat datang pagi tu.  So, here it is… bergambar dengan t.shirt merah dan hitam yang ada nama kamiurang.  Hihihi.



Oh ya… makan malam kami yang meriah ni masuk akhbar Utusan Borneo bertarikh 9 Januari 2014.  Glamour makkk… hahaha…

Yang di bawah ni pula masuk akhbar Borneo Post tapi tak ingat tarikh akhbar bila.  Macam 2-3 hari selepas majlis makan malam tu. 


 Lucunya mukaku di sini.  Nasib la bukan color.  Betul-betul minnie mouse bah.  Hahaha… 

Harap tahun ni ada reunion yang kedua… kerana… aku rindu bangettt sama semua kawan-kawanku.  Adakah kerana faktor umur mengakibatkan kita mau merapatkan hubungan silaturahim bersama kawan-kawan??? atau ???

#feelingconfused #feelingsad #feelingrindu #feelingmacammacam #feelingold #omaigattt


THE END





4 comments:

oakleyses said...

nike free, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, chanel handbags, christian louboutin uk, prada outlet, michael kors outlet online, louis vuitton, uggs on sale, christian louboutin shoes, christian louboutin outlet, uggs outlet, ray ban sunglasses, polo outlet, prada handbags, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet online, michael kors outlet online, nike air max, christian louboutin, ugg boots, oakley sunglasses wholesale, oakley sunglasses, longchamp outlet, replica watches, uggs outlet, tiffany and co, jordan shoes, michael kors outlet online, longchamp outlet, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, gucci handbags, louis vuitton, oakley sunglasses, nike outlet, tiffany jewelry, michael kors outlet, oakley sunglasses, kate spade outlet, longchamp outlet, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, burberry handbags, ugg boots, nike air max, replica watches, tory burch outlet

oakleyses said...

true religion outlet, hollister pas cher, ray ban pas cher, replica handbags, coach outlet store online, oakley pas cher, ralph lauren uk, vans pas cher, jordan pas cher, nike air max, burberry pas cher, true religion jeans, north face uk, true religion outlet, michael kors, michael kors outlet, lululemon canada, true religion outlet, hollister uk, kate spade, nike free uk, timberland pas cher, sac hermes, coach outlet, nike tn, nike air max uk, nike blazer pas cher, nike free run, nike roshe run uk, ray ban uk, sac vanessa bruno, nike air max uk, michael kors, converse pas cher, abercrombie and fitch uk, longchamp pas cher, north face, nike air force, sac longchamp pas cher, louboutin pas cher, new balance, guess pas cher, polo lacoste, coach purses, air max, polo ralph lauren, michael kors pas cher, mulberry uk, hogan outlet, nike roshe

oakleyses said...

ferragamo shoes, iphone cases, celine handbags, soccer jerseys, iphone 6s cases, iphone 6s plus cases, iphone 5s cases, babyliss, timberland boots, asics running shoes, bottega veneta, iphone 6 cases, mcm handbags, mont blanc pens, ghd hair, chi flat iron, giuseppe zanotti outlet, baseball bats, soccer shoes, louboutin, hollister, s6 case, longchamp uk, beats by dre, herve leger, abercrombie and fitch, instyler, iphone 6 plus cases, nfl jerseys, mac cosmetics, hermes belt, wedding dresses, lululemon, ipad cases, vans outlet, nike trainers uk, insanity workout, north face outlet, jimmy choo outlet, north face outlet, oakley, reebok outlet, p90x workout, new balance shoes, nike air max, nike huaraches, nike roshe run, hollister clothing, valentino shoes, ralph lauren

oakleyses said...

canada goose, montre pas cher, wedding dresses, toms shoes, hollister, karen millen uk, replica watches, moncler, pandora jewelry, doke gabbana, pandora charms, moncler, coach outlet, converse, moncler outlet, moncler, nike air max, ugg pas cher, converse outlet, ugg uk, juicy couture outlet, canada goose outlet, marc jacobs, pandora uk, canada goose outlet, barbour uk, juicy couture outlet, barbour, louis vuitton, moncler outlet, ugg, swarovski crystal, thomas sabo, links of london, canada goose jackets, hollister, swarovski, ugg,uggs,uggs canada, doudoune moncler, pandora jewelry, gucci, moncler, louis vuitton, louis vuitton, canada goose outlet, vans, louis vuitton, louis vuitton, lancel, supra shoes, canada goose uk