Monday, September 14, 2009

Chinadoll's Accessories Collection

Ingat tidak dengan post aku sebelum ini pasal "cermin ajaib"?  Weekend tu baru laa aku ada masa bah mengemas accessories ku.  Kamu mau kah tengok aku punya collection?? Mari la bah tengok....  meh sini dekat-dekat.


Sabar aaah....


@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@

Turun bawah lagi...


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@

Turun sikit lagi....

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@

Tadaaa....



Mari kita tengok apa yang ada dalam simpanan cermin ajaib ini.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Collection of my cincinss - entah yang lain di mana sudah menghilang. Macam ada kaki la pulak.


Ada banyak lagi rantai tapi tak cukup ruangan untuk digantung


Yang ni sebahagian daripada rantai jenis besar yang tak dapat digantung.


Since aku ni minah gelang, so ada pelbagai jenis gelang di bawah ni.
Yang ni gelang crystal. Ada satu musim tu pemous betul laa pakai gelang crystal ni.


Charm bracelet


The Bangles


Sepit rambut bling-bling


Yang ni sepit rambut and earrings.  Aku tak gantung semua earrings di sini pasal aku sudah ada tempat khas untuk gantung earrings.


Brooches tapi sempat juga ada 2 ketul jam terselit di situ. Hehehe...


So macam mana?? Apa pandangan korang? Bulih berniaga accessories sudah aku ni kan. Hohoho...

9 comments:

rahma said...

i liiiikkeeeee.... kumpul lagi heheheee... aku tau sdh apa mo bg ko klu aku tiba2 mo bg hadiah sm kwn2 blogger... ko jg la moi, berminat aku tgk tu collection ko. blh sdh ko buat garage sale klu ko nda mo sdh tu collection heeee ^0^

@dR3h said...

ya rabbbbbiiiiii... kagumnya aku..
mimang ko buli buka kedai jual eksesori sdh ni kak mimi.. kesiukkan aku meninguk koleksimu.. cantik2 oo.. I loikeeee..

Cay said...

Wah mimi mmg ko buli buka kedai acessories lah ...

Flora said...

Wahhhhhhhhhh..."icon mulut ternganga"! sa rasa ko ni buli kena calon di guiness book of record (Ratu Accessories) hehehheheh..anyway luv ur collections!!

Cath J said...

Buat apa buka kedai accesories??? Buka muzium kan bagusss.... hehehheh...

Banyak nyaaaaa... mcm nda cukup tu almari tu...hihihihi.... mau beli lagi 1 lah... atau buka muzium lagi best... hehehehhe

Ratnariz said...

wow i envy you la dear..hehe from where did you get the mirror rack..my collection bertempiaran bah..kekeke...keep on collecting ah..heheh..

oh ya by the way..1b (parkson avenue) banyak beautiful things d sana...hehe..

CHINA DOLL said...

Ratna, tu mirror bulih dpt di Familia, Wisma Merdeka. Very cheap. Rm199 only. Pasal tu parkson avenue... ada sudah aku pajak earringsnya. Hohoho.

SJB said...

wah sure is u have lot bling bling *_*.

Borneolady16 said...

ini la lemari yg aku kasi tunjuk lakiku tuari tu..sdh puas kami round tu KL nda juga kami tejumpa ni benda...