Sunday, April 11, 2010

From London with LVoe....

Sebenarnya ni post patut keluar time bulan February tu lagi... tapi oleh kerana aku ni pemalas mau menangkap gambar.... kiranya bangas la sudah al-kisah begku yang bernama Baby "C" ni... Lagipun, gambar Baby "C" sebelum ni pun sudah pernah dihebohkan dalam Facebook. Hohoho....  Actually, beg ni my sister Kak Itok  yang tolong belikan semasa dia bercuti-cuti di London February lepas.  Thank you Kak Itok...  Mari kita tengok si Baby "C"...


Welcome to Chanel....



I now present you my very first Chanel....
Tadaaaaaaaa..........




Chanel Signature clasp & interlaced chain strap with heart shaped charms in lambskin.... (Limited Edition)
Chantekkkk kah??? What say you???


Kecik la ni Baby "C"... thats why i call her BABY "C".  Hehehe.... Nampaknya ni beg khas mau dipakai time dinner-dinner atau attend majlis saja ni tau... 

Fyi, ni Baby "C" telah terbiar di dalam kotaknya selama 2 bulan...  Itu heart shaped charms pun masih berbungkus dengan plastic.  Ternyata Baby "C" belum pernah dibawa berjalan-jalan lagi setakat ni.  Kesian... bila agaknya dia akan keluar dari rumah arr??  Mau beli baby stroller ni tau... huahuahua....


7 comments:

Flo Alfera said...

Wow...santikkkk ohhhh!!

Imperatix said...

Congrats! I LoVe it!

SJB said...

Cantik nya..pink lagi tu hehhe. Memang cantik lah.

Ina said...

bawa la jalan2 di 1B..mesti ramai yg mamandang jeles tu hihihi

MaDaM IReNe said...

walla~~~~ lady in red yukkk...

Kimora said...

astaga...sukanya aku nengok c baby c ni, cantik bah Mi!

Ratnariz said...

adoii..tu la aku malas mau masuk blog ni mesti aku mau koma trus..kekke..congrats dear on your new born baby c..huhu..sa punya turn bila la ni ah....adidi..