Wednesday, April 14, 2010

Happy Secretaries Week

Wahhhh.... hari ni dapat hadiah lagi... kali ni dapat hadiah sempena Minggu Setiausaha kunuk. Terkejut jugak... Bulih-bulih CIMB Bank hantar aku hadiah oooh.... from HQ KL pulak tu... siap kena courier bah... Adehh... (Aku ada buka akaun kah di CIMB ya??? Hmm... macam ndak aktif ja tu. Huhuuu).  Aku rasa aku tau ni kenapa CIMB hantar aku hadiah.  Ni mesti pasal mau jaga hati Bossku. Wakakaka....  Thank you laaa CIMB Bank!!

Bila dapat tu kotak, kelamkabut ooh aku buka sebab mau tau apa kunuk inside the box.  I'm thinking out of the box ohh... Ku sangka macam makanankah seperti chocolate kah... ataupun product mandian from Crabtree & Evelyn or paling buruk pun Bodyshop punya product kah.... Sekali buka..... hmmm.... tidak menyelerakan... but barang free kan... ambik ja laa.... Hehehe... Thanks again CIMB... kejamnya aku. Huahuahua...

Tadaaaaaa.... ni laa hadiah yang aku dapat tu.  Apa ni??? Mari kita scroll down tengok apa benda-benda yang ada dalam bakul tu.



Apa kamu panggil ni?? Aku pun tidak tau. Tempat simpan clip la, notes etc la...


Ada frame damit lagi ooh... Tp tu lelaki tidak hensem pun. Hmm...
("Damit" maksudnya kecil dalam bahasa Brunei)


I think yang ni ialah passport holder la


Yang ni aku tidak tau apa.  Tapi box laa jugak. Maybe tempat simpan paper clip.


Itu ja laa... Thanks again CIMB Bank...

Saya juga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan 
"HAPPY SECRETARIES WEEK"
to semua setiausaha yang sedang membaca blog ini....

 

5 comments:

Cath J said...

hahahhaha... sempat lagi dia tikam body shop... 'paling buruk' hahahhaha......

happy secretaries week to you... :)

CHINA DOLL said...

Cath... hehehe...

Rosc said...

2 u 2...

Anonymous said...

Visit http://www.dofollowarticles.com to post articles in the following categories: emplo, Ephesus, bedwetting, lingo, ultraviolet, antietam, eyes and more...

Anonymous said...

Visit http://www.dofollowarticles.com to post articles in the following categories: Cornice, wagon, brother, gazebo, Tilapia, toolbox, Ccna and more...