Sunday, August 22, 2010

My Dior

Today is boring Sunday... tiada mau buat apa-apa... so, i decided to blog kisah shoppingan bagku semasa bercuti di Europe hari tu... itupun kerana my kazen sudah menyound aku balik-balik untuk update hasil rembatanku ..... hohoho... So, kazen... this is for your eyes only ya....

All the way from Paris.... nahhh... ini dia....  aku lupa nama dia... Dior Shopping Bag kah apa kah... Paduli laa sana apa namanya... janji aku sudah terbeli. Original receipt sudah kena ambik oleh tu VAT office... Aku tiada simpan copy. Itu tuntutan VAT pun aku belum terima sampai sekarang.  Apa cerita tu?? kurengggg betul. Lupakan dulu pasal VAT... mari kita tengok bag tu.

Nah... ini laa dia.... ndak pandai bah aku mengambil gambar... ketara tiada seni ni... mau cepat kan...



This bag very-very nice... ada banyak beautiful colour... ada orange, purple, black etc... i can't remember but i choose fushia pasal that is one of my favourite colour.   I really-really LVoe this bag... boleh dikatakan everyday i pakai pigi kerja ooh pasal mostly my kurung/kebaya matching dengan this bag.  And bukan itu saja... semua barang pun boleh masuk dalam bag ini.  Macam bag doremon la... kamera, external disk, purse, lipstick holder, aarrrh... macam-macam lagi la.. bentuk bag ni lebih kurang macam tu LV Neverfull tu la... 


Bag ini boleh juga diclip dan dibentuk jadi macam ni.  Sama macam bag Neverfull tu la kan. Memang aku tidak menyesal beli bag ini.  I am happy with this bag. I want to click VERY LIKE!! (Kepada yang tidak suka... kamu diam-diam sana ya. Bagi chan sama Puan Rumah untuk express dia punya feeling.  Huhuuuu.... )


Rating:  VERY LIKE

8 comments:

Agee said...

tiada button mo click like dislike bah ..kalau ada sdh sya tekan very very like.. suka sya tu kaler dan designnya..

CHINA DOLL said...

Agee - hahahahaha.... ya bah kan... bulih buat kah tu? hahahahaha..

Nal said...

Fam, lambskin kah?

Kimora said...

hehehe LIKE

Ratnariz said...

aah ni bag la yg aku jeling2 aritu ko pakai kan..hehehe..lawa tul..

Mimi said...

Cantik color nya!! Adui, terjatuh cinta juga ni.. Lepas ni beli Lady Dior lagi ah?

CHINA DOLL said...

Nal - Bukan... canvas nie. Cheap ni. Yang lambskin masa aku pigi mcm belum ada pulak. Tp very nice tu yg lambskin kan... but susah mau jaga ooh! bulih menangis oh! hahaha

Kimora - Like aaar...
Ratna - dia la bah tu... hehehe
Mimi - Ladydior... mmg dlm wishlist... tp nanti dulu.

Anonymous said...

kazen itu aku wakakakak tq nak! - lisa